Ukemeny: Uke 35, 2014

En smule høstlig ukemeny med gresskar, kantarell og høy comfort-faktor.

UKEMENY: Cupcakepizza, kantarell bolognese og gresskarcurry på menyen.
UKEMENY: Cupcakepizza, kantarell bolognese og gresskarcurry på menyen.

Mandag: Kantarell Bolognese

Herlig pastasaus med sopp, nøtter og tomater.

BOLOGNESE: Soppbasert saus som gjør seg nydelig med nykokt pasta.
BOLOGNESE: Soppbasert saus som gjør seg nydelig med nykokt pasta.

Tirsdag: Kremet chana masala

Herlig indisk rett med kikerter – sunt, billig og godt!

CHANA MASALA: Server med ris eller quinoa, og gjerne litt godt indisk brød, for eksempel naan eller chapati.
CHANA MASALA: Server med ris eller quinoa, og gjerne litt godt indisk brød, for eksempel naan eller chapati.

Onsdag: Marokkansk couscous

Spennende med søtpotet, tomater og rosiner.

COUSCOUS: Denne middagen lager du på ti minutter, og den smaker skikkelig godt.
COUSCOUS: Denne middagen lager du på ti minutter, og den smaker skikkelig godt.

Torsdag: Fransk nachos

Nachos med pommes frites istedenfor tortillachips.

FRANSKER: Sprøstekte pommes frites dekkes med soyafarse, ostesaus og en nydelig tomatsalsa.
FRANSKER: Sprøstekte pommes frites dekkes med soyafarse, ostesaus og en nydelig tomatsalsa.

Fredag: Pizza i cupcakeform

Enkelt å lage, veldig greit å servere. Både barn og voksne liker disse!

CUPCAKEPIZZA: Lette å lage, enkle å spise.
CUPCAKEPIZZA: Lette å lage, enkle å spise.

Lørdag: Gresskarcurry

En av favorittoppskriftene mine på hele bloggen. Dette er indisk festmat!

GRESSKARCURRY: Gresskar, vårløk, hvitløk og tomater kokes sammen i en indisk krydra kremet saus.
GRESSKARCURRY: Gresskar, vårløk, hvitløk og tomater kokes sammen i en indisk krydra kremet saus.

Søndag: Hvitløkssuppe

Herlig kremet suppe der vi får all den beste smaken fra hvitløken.

HVITLØKSSUPPE: Fyldig og god suppe med ovnsbakt hvitløk og poteter.
HVITLØKSSUPPE: Fyldig og god suppe med ovnsbakt hvitløk og poteter.

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *