En smule høstlig ukemeny med gresskar, kantarell og høy comfort-faktor.
UKEMENY: Cupcakepizza, kantarell bolognese og gresskarcurry på menyen.
Mandag: Kantarell Bolognese
Herlig pastasaus med sopp, nøtter og tomater.
BOLOGNESE: Soppbasert saus som gjør seg nydelig med nykokt pasta.
Tirsdag: Kremet chana masala
Herlig indisk rett med kikerter – sunt, billig og godt!
CHANA MASALA: Server med ris eller quinoa, og gjerne litt godt indisk brød, for eksempel naan eller chapati.
Onsdag: Marokkansk couscous
Spennende med søtpotet, tomater og rosiner.
COUSCOUS: Denne middagen lager du på ti minutter, og den smaker skikkelig godt.
Torsdag: Fransk nachos
Nachos med pommes frites istedenfor tortillachips.
FRANSKER: Sprøstekte pommes frites dekkes med soyafarse, ostesaus og en nydelig tomatsalsa.
Fredag: Pizza i cupcakeform
Enkelt å lage, veldig greit å servere. Både barn og voksne liker disse!
CUPCAKEPIZZA: Lette å lage, enkle å spise.
Lørdag: Gresskarcurry
En av favorittoppskriftene mine på hele bloggen. Dette er indisk festmat!
GRESSKARCURRY: Gresskar, vårløk, hvitløk og tomater kokes sammen i en indisk krydra kremet saus.
Søndag: Hvitløkssuppe
Herlig kremet suppe der vi får all den beste smaken fra hvitløken.
HVITLØKSSUPPE: Fyldig og god suppe med ovnsbakt hvitløk og poteter.
FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.