Ukemeny: Uke 28, 2014

Thailand, India, Italia og meksikansk fest i helgen.

UKEMENY: Hva med pad thai, paprikasuppe (tomatisert) og polantabiff til middag i uken som kommer?
UKEMENY: Hva med pad thai, paprikasuppe (tomatisert) og polantabiff til middag i uken som kommer?

Mandag: Pad thai

Vi starter den nye uken med en thailandsk fest!

PAD THAI: En utrolig smakfull nudelrett toppet med knuste peanøtter, koriander og lime.
PAD THAI: En utrolig smakfull nudelrett toppet med knuste peanøtter, koriander og lime.

Tirsdag: Vindaloo

Indiske smaker klarer du fint å lage uten ferdige sauser og krydderblandinger. Denne retten smaker kjempegodt med ris til.

VINDALOO: En indisk favorittrett her i vegansk versjon.
VINDALOO: En indisk favorittrett her i vegansk versjon.

Onsdag: Tomatisert paprikasuppe

Grillet paprika gjør seg fantastisk i supper. Grill den i stekeovnen, eller sleng den på utegrlilen i det fine været.

PAPRIKASUPPE: En tomatisert paprikasuppe toppes med mandelmel, persille og god olivenolje.
PAPRIKASUPPE: En tomatisert paprikasuppe toppes med mandelmel, persille og god olivenolje.

Torsdag: Polentabiff

Herlig stekt polenta med grønnkål og soltørka tomater.

vegansk biff
POLENTABIFF: Flott vegetarmiddag med smaker fra Italia.

Fredag: Tempehtaco

Saftig og spicy fredagstaco.

vegansk taco
TEMPEHTACO: Spicy tempehblanding servert med alt det tradisjonelle tacotilbehøret.

Lørdag: Flautas

Vi kjører meksikansk fest hele helgen!

vegansk flautas
FLAUTAS: Sprøstekt hvetetortilla med masse godt fyll, servert med salsa, hjemmelaget ostesaus, salat og ris.

Søndag: Fennikelrisotto med sitron

Fennikel + sitron er en glimrende smakskombi!

vegansk risotto
FENNIKELRISOTTO: Italiensk risrett med fennikel, sitron og pinjekjerner.

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *