Rå kokoskuler

Sunnere snop med kokos og sjokolade.


Nytt og bedre liv har jeg begynt, og etter nesten to måneder uten kaker så ble fristelsen for stor.

For å gjøre det beste ut av situasjonen fant jeg fram alle ingrediensene jeg pleier å bruke til rå kaker, og laget meg noen kokoskuler med kakaonibs. De ble veldig gode rett og slett, og smaker herlig av kokos og sjokolade.

Disse er fine som belønning etter trening, de smaker bra med en kopp kaffe og viktigst av alt – de er et sunnere alternativ til snop og kaker.

Ingredienser:

    • 1 desiliter kokosmasse
    • Bittelitt havsalt
    • 3-4 spiseskjeer kakaonibs
    • Litt vanilje

Framgangsmåte:

Mykne opp kokossmøret. Har det stått i romtemperatur er det nok ganske mykt allerede, hvis ikke kan du la det stå litt i vannbad med litt varmere vann enn romtemperatur.

Bland sammen kokossmør og kokosmasse. Smak til med havsalt og agavesirup. Vend til slutt inn kakaonibs og vanilje.

Trill ut kuler av deigen. Disse er ganske mektige så ikke trill de for store.

Kle en tallerken med bakepapir. Legg på kulene og sett de kaldt fram til servering. De stivner en del i kjøleskapet.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *