

Indiske crunchpoteter
En perfekt måte å bruke opp gårsdagens potetrester.
Disse potetene er skamgode. Rett og slett. Vi bruker kokte poteter som vi ikke spiste opp i går, vender dem inn i en indisk krydderblanding og lar de gjøre resten av jobben på egenhånd i stekeovnen.
Server med en god dip som smårett, eller bruk de som tilbehør til annen indisk mat.
Ingredienser:
-
- 12-14 ferdig kokte små eller mellomstore poteter
-
- 3 spiseskjeer olje
-
- 2 teskjeer gurkemeie
-
- 1 teskje salt
-
- 1 teskje spisskummen
-
- 1 teskje løkpulver
-
- 1 teskje paprikapulver
Framgangsmåte:
Forvarm stekeovnen til 220 grader. Kle et stekebrett med bakepapir.
Dersom du ikke har ferdig kokte poteter så starter du med å koke og kjøle ned potetene.
Bruk knytteneven eller en gaffel til å presse hver potet litt flat. Pass på at den ikke knuses. Halvannen centimeter tykkelse er fint.
Rør sammen olje, gurkemeie, salt, spisskummen, løkpulver og paprikapulver. Smør halvparten av det utover stekebrettet. Fordel potetene over. Hell resten av oljeblandingen over.
Stek i 15 minutter, ta ut brettet, snu potetene, sett inn igjen i ovnen og stek i 10 minutter til.
Server!