Ukemeny: Uke 21, 2014

Ukens meny har masse inspirasjon fra Italia. Finner du noe som frister? 

Mandag: Risottokaker

Har du risottorester fra helgen? Gjør de om til supre middagskaker som smaker ekstra godt med søt chilisaus til.

Tirsdag: Grønnsakslapskaus

Herlig norsk tradisjonsmat.

Onsdag: Bygotto med tomater

Lettvint middag som lager seg selv.

Torsdag: Pastagrateng med sopp og brokkoli

Herlig pastarett med en kremet saus som både unger og voksne elsker.

Fredag: Søtpotettaco

En herlig vri på fredagstacoen der vi bruker bakt søtpotet istedenfor tortillas.

Lørdag: Fried chicken

For deg som virkelig, virkelig savner stekt kylling.

Søndag: Spagetti Bolognese

Italiensk klassiker med en ny vri på ingredienslisten.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *