Ukemeny: Uke 10, 2014

Ukens meny er servert!

UKEMENY: Hva med bakt potet, cannelloni og gresskarsuppe til middag i uken som kommer?
UKEMENY: Hva med bakt potet, cannelloni og gresskarsuppe til middag i uken som kommer?

Mandag: Gresskarsuppe med smak av Thailand

Supergod middagssuppe med kokosmelk.

GRESSKARSUPPE: Supergodt.
GRESSKARSUPPE: Supergodt.

Tirsdag: Rå cannelloni

Noe tidkrevende, men veldig, veldig godt.

Raw food cannelloni
CANNELLONI: Ruller av squash fylt med valnøttkjøtt og cashewnost, og toppet med en nydelig marinarasaus.

Onsdag: Kikertpannekaker med kokossaus

En ny, asiatisk vri på middagspannekakene.

vegan pancakes, veganske pannekaker
KIKERTPANNEKAKER: Veganske middagspannekaker, servert med en spicy saus med kokos og koriander.

Torsdag: Bakt potet

Dette er virkelig en favoritt, og selv om den er noe enkel til middag så får det duge. La potetene bake i cirka en time, og du får fram smaker du ikke visste at de hadde i seg.

Oppskrift på bakt potet
Bildetekst

Fredag: Quesadillas med bønnesalsa

Que pasa?

QUESADILLA: Fylt med cashewost, søtpotet og mais. Servert med bønnesalsa, salat og guacamole.
QUESADILLA: Fylt med cashewost, søtpotet og mais. Servert med bønnesalsa, salat og guacamole.

Lørdag: Grove pizzahorn

Lag gjerne dobbel porsjon og fyll opp fryseren.

Vegan pizza

Søndag: Linsestek med søtpotetpuré

En skikkelig søndagsmiddag!

nøttestek
LINSESTEK: Kraftig i både smak og konsistens.

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER. 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *