Ukemeny: Uke 8, 2014

Denne uken satser vi på comfort food som varmer nå på vinteren. 

UKEMENY: Hva med jambalaya, spagetti bolognese og dumplings til middag i uken som kommer?
UKEMENY: Hva med jambalaya, spagetti bolognese og dumplings til middag i uken som kommer?

Mandag: Gulrotsuppe med linser

Nydelig suppe med koriander og chili

SUPPE: En nydelig suppe med blant annet linser, gulrot, chili og koriander.
SUPPE: En nydelig suppe med blant annet linser, gulrot, chili og koriander.

Tirsdag: Stir-fry med tofu og sesamolje

Utrolig god stir fry med herlige grønnsaker og nydelig saus.

STIR-FRY: Grønnsaker, tofu, ris, sesamfrø og cashewnøtter i en soya- og sesamoljesaus.
STIR-FRY: Grønnsaker, tofu, ris, sesamfrø og cashewnøtter i en soya- og sesamoljesaus.

Onsdag: Kreolsk Jambalaya

Knallgod middag i en panne!

Kreolsk jambalaya
VEGANSK JAMBALAYA: Ris, grønnsaker, tomater, bønner og tempeh kokes sammen, i en smakfull rett med røtter i New Orleans.

Torsdag: Spagetti Bolognese

Vegansk vri på italiensk favoritt – du merker ikke at denne er uten kjøtt!

SPAGETTI BOLOGNAISE: En utrolig god rett med soyaprotein.
SPAGETTI BOLOGNAISE: En utrolig god rett med soyaprotein.

Fredag: Enchiladas med søtpotet og hvite bønner

Meksikansk vri på en fredag.

ENCHILADAS: Maistortillas med hvite bønner, søtpotet og en spicy tomatsaus.
ENCHILADAS: Maistortillas med hvite bønner, søtpotet og en spicy tomatsaus.

Lørdag: Italienske pølser med hvitløkspotetstappe

Glutenmel er hemmeligheten bak å lage veganske pølser.

VEGANPØLSER: Glutenmel er en vikitg ingrediens i mange veganske pølser.
VEGANPØLSER: Glutenmel er en vikitg ingrediens i mange veganske pølser.

Søndag: Gyoza

Fantastisk gode dumplings! De tar litt tid å lage, men smaken er verdt hvert sekund.

VEGANSKE GYOZA: Kjempegode stekte og dampa dumplinger med vannkastanjer og soyaprotein.
VEGANSKE GYOZA: Kjempegode stekte og dampa dumplinger med vannkastanjer og soyaprotein.

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER. 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *