

Lettvint sjokoladefudge
Denne oppskriften er så enkel at det nesten er farlig.
Kjempegod akkurat slik den er, denne trenger du ikke å servere med mer enn et glass vann eller en kopp kaffe.
Ingredienser:
- 1,5 desiliter kokosmelk
- 2 spiseskjeer kokosolje
- 200 gram sjokoladeknapper
- Litt havsalt
Framgangsmåte:
Kle en liten brødform eller en liten kvadratisk form med bakepapir.
Kok opp kokosmelk og kokosolje mens du rører jevnlig. La det koke noen minutter.
Ta platen av varmen og ha i sjokoladeknappene. Rør til sjokoladen er helt smeltet.
Smak til med litt havsalt.
Hell blandingen over i formen og sett til avkjøling (kjøleskap eller fryseboks, men jeg anbefaler kjøleskap).

Etter noen timer er fudgen stivnet.

Ta ut formen og skjær fudgen i kvadratiske biter.


Sjokoladefudge kan serveres med en gang, eller oppbevares kaldt i flere dager.
Advert
Advert
Hei Mari.
Bruker du kokosmelk fra boks eller fra kartong?
Mvh
Gabriele
Fra boks 🙂
Ok. Bruker du da bare det flytende? Fettet setter seg jo øverst. Eller bruker du den lette varianten?
Er ikke så farlig tror jeg. Hvis alt i boksen er væske så heller jeg bare på, setter den ikke i kjøleskapet for å skille ut fettet til denne oppskriften.
Ser nydelig ut. Gleder meg! Hva er sjokoladeknapper?
Små sjokoladebiter i knappefasong 🙂 Bruk grovhakket sjokolade om du vil!