Ukemeny: Uke 3, 2014

Årets første ukemeny er servert!

UKEMENY: Hva med ratatouille, kikertwraps og pasta bolognese til middag i uken som kommer?
UKEMENY: Hva med ratatouille, kikertwraps og pasta bolognese til middag i uken som kommer?

Mandag: Quinoasalat med bønner

Proteinbonanza!

Vegansk bønner quinoa salat protein
SALAT: En nydelig blanding av quiona, bønner, mais og paprika.

Tirsdag: Lettvint pasta med sopp og aubergine

En rask og god pastarett med en utrolig smakfull tomatsaus.

PASTA: Pasta med sopp, aubergine og ruccola toppet med hjemmelaget tomatsaus.
PASTA: Pasta med sopp, aubergine og ruccola toppet med hjemmelaget tomatsaus.

Onsdag: Sprøstekte tofupinner

Tofupinner smaker kjempegodt med en god dressing, eventuelt med poteter og litt råkostsalat.

SPRØ TOFU: Snacks servert med tomatsalsa og basilikumveganese.
SPRØ TOFU: Snacks servert med tomatsalsa og basilikumveganese.

Torsdag: Ratatouille med gresskar

Ratatouille er en av verdens beste grønnsaksretter! Ha gjerne i forskjellige råvarer her, det meste.

grønnsaksragu
RATAOUILLE: Med litt kokt ris blir dette en kjempegod vegansk middagsrett.

Fredag: Tofu Bolognese

Klassisk pastarett i vegansk innpakning. Server gjerne med litt godt brød.

SPAGETTI BLGNESE: Kjempegod vegansk pastarett med tofu- og grønnsakssaus.
SPAGETTI BLGNESE: Kjempegod vegansk pastarett med tofu- og grønnsakssaus.

Lørdag: Wraps med kikertboller

Denne wrapsen egner seg både kald og oppvarmet (10 minutter i 170 grader), og pakker du den inn i folie er den holdbar flere dager i kjøleskapet.

WRAPS: Fylt med salat, tomatsalsa,mais og hjemmelagde kikertboller.
WRAPS: Fylt med salat, tomatsalsa,mais og hjemmelagde kikertboller.

Søndag: Shepherd’s Pie

Nydelig saus med linser toppes med potetstappe og bakes i ovnen.

SHEPHERDS PIE: Flott søndagsmiddag.
SHEPHERDS PIE: Flott søndagsmiddag.

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER. 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *