Bounty

En herlig blanding av Bounty og kokosboller. 

Ingredienser: 

  • 1 boks kokosmelk (NB du trenger ikke alt)
  • 100 gram kokos + ekstra til utrulling
  • 2 desiliter melis (vanlig eller sukrin), eventuelt mindre
  • 200 gram vegansk kokesjokolade

Framgangsmåte: 

Sett kokosmelkboksen i kjøleskapet over natten.

Grav ut to toppa spiseskjeer av kokosmelken, pass på at du kun tar av det tykke laget øverst.

Rør kokosmelk sammen med kokos og melis. Smak deg gjerne til om du ønsker mindre melis.

Dekk en liten form som tåler frys med plastfolie og press kokosmassen oppi. La det stå til fyllet er fast, dette tar et par timer. Ta ut formen og skjær kokosmassen i ønska størrelser, disse kan både være avlange og runde.

Vegansk-bounty1

Sett tilbake i frysen mens du gjør klar sjokoladen.

Smelt sjokoladen i vannbad. Dekk et lite fat eller en tallerken med kjøkkenpapir. Hell kokosmasse utover en liten tallerken. 

Vend en og en av de oppskårne kokosbitene i sjokoladen.

Vegansk-bounty2

Rull de deretter i kokos.

Vegansk-bounty3

Legg på kjøkkenpapiret, sett i kjøleskapet slik at sjokoladen får sette seg.

Vegansk-bounty

FLERE OPPSKRIFTER PÅ VEGANSK SNOP FINNER DU HER. 

12 Comments

  1. Ane Magnussen

    Åå det så fantastisk godt ut! Dette skal jeg prøve 😀

    nouw.com/anemagnussen

    1. Mari Hult

      🙂 🙂 🙂 Håper du liker de!

  2. Hei, ser spennende ut! Jeg lot kokosmelken stå i kjøleskapet 1 døgn uten at noe av det stivnet. Aldri vært ute for det tidligere. Hadde bare en boks, så jeg får vel ikke laget dette i dag.

    1. Mari Hult

      Da var det nok dessverre for lav fettprosent i den 🙁 Hva slags type brukte du?

  3. NAM, jeg lagde dem i dag og de ble kjempe gode! Lurt å smake seg fram til søthet, jeg brukte en del mindre melis enn det som sto i oppskrifta 🙂 Skulle ønske jeg hadde lagt dobbel porsjon, har sikkert spist dem opp før julaften…

    1. Mari Hult

      Herlig! Takk for kommentar 🙂

  4. Må de oppbevares i kjøleskap?

    1. Mari Hult

      Ja, eller frys. Hvis ikke kan kokosmelken smelte…

  5. mmm… De så kjempegode ut! De skal jeg nok prøve!:D

    1. Mari Hult

      🙂 🙂

  6. Jeg har veldig lyst til å prøve det, men skal man ikke lage kokoskrem også blande det med kokos og melis?

    1. Mari Hult

      Jeg henger ikke helt med på spørsmålet ditt :/

Leave a Reply to Ane Magnussen Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *