

Bounty
En herlig blanding av Bounty og kokosboller.
Ingredienser:
- 1 boks kokosmelk (NB du trenger ikke alt)
- 100 gram kokos + ekstra til utrulling
- 2 desiliter melis (vanlig eller sukrin), eventuelt mindre
- 200 gram vegansk kokesjokolade
Framgangsmåte:
Sett kokosmelkboksen i kjøleskapet over natten.
Grav ut to toppa spiseskjeer av kokosmelken, pass på at du kun tar av det tykke laget øverst.
Rør kokosmelk sammen med kokos og melis. Smak deg gjerne til om du ønsker mindre melis.
Dekk en liten form som tåler frys med plastfolie og press kokosmassen oppi. La det stå til fyllet er fast, dette tar et par timer. Ta ut formen og skjær kokosmassen i ønska størrelser, disse kan både være avlange og runde.

Sett tilbake i frysen mens du gjør klar sjokoladen.
Smelt sjokoladen i vannbad. Dekk et lite fat eller en tallerken med kjøkkenpapir. Hell kokosmasse utover en liten tallerken.
Vend en og en av de oppskårne kokosbitene i sjokoladen.

Rull de deretter i kokos.

Legg på kjøkkenpapiret, sett i kjøleskapet slik at sjokoladen får sette seg.

Åå det så fantastisk godt ut! Dette skal jeg prøve 😀
nouw.com/anemagnussen
🙂 🙂 🙂 Håper du liker de!
Hei, ser spennende ut! Jeg lot kokosmelken stå i kjøleskapet 1 døgn uten at noe av det stivnet. Aldri vært ute for det tidligere. Hadde bare en boks, så jeg får vel ikke laget dette i dag.
Da var det nok dessverre for lav fettprosent i den 🙁 Hva slags type brukte du?
NAM, jeg lagde dem i dag og de ble kjempe gode! Lurt å smake seg fram til søthet, jeg brukte en del mindre melis enn det som sto i oppskrifta 🙂 Skulle ønske jeg hadde lagt dobbel porsjon, har sikkert spist dem opp før julaften…
Herlig! Takk for kommentar 🙂
Må de oppbevares i kjøleskap?
Ja, eller frys. Hvis ikke kan kokosmelken smelte…
mmm… De så kjempegode ut! De skal jeg nok prøve!:D
🙂 🙂
Jeg har veldig lyst til å prøve det, men skal man ikke lage kokoskrem også blande det med kokos og melis?
Jeg henger ikke helt med på spørsmålet ditt :/