Ukens meny er servert!
UKEMENY: Denne uken står mac and chili, maisburgere og fransk nachos på menyen.
Mandag: Gresskarcurry
Kanskje den beste oppskriften på hele bloggen!
GRESSKARCURRY: Gresskar, vårløk, hvitløk og tomater kokes sammen i en indisk krydra kremet saus.
Tirsdag: Meksikansk maissuppe
Herlig og spicy suppe med røde linser og tomater.
MAISSUPPE: Mettende og kjempegod suppe med smak av Mexico.
Onsdag: Mac and chili
Kjempegod comfort food som kan spises som den er, eller tilsettes ekstra grønnsaker.
MAC AND CHILI: Makaroni vendes i en kremet chilisaus, toppes med chiliflak og bakes i ovnen til det er gyllent.
Torsdag: Peanøtt “stir fry”
Smakfull og lettlaget koserett med nudler, grønnsaker og peanøtter.
FREDAGSMAT: Denne retten lager du kjapt, men den smaker utrolig bra likevel.
Fredag: Fransk nachos
Pommes frites dekket med sprøstekt tvp, ostesaus og tomatsalsa – kjempegodt!
FRANSKER: Sprøstekte pommes frites dekkes med soyafarse, ostesaus og en nydelig tomatsalsa.
Lørdag: Maisburger
Spicy burger med mais og bønner, server gjerne denne med pommes frites, burgerbrød og salat til.
MAISBURGER: Spicy og god burgerm server den med ekstra chilisaus om du tør.
Søndag: Hvitløkssuppe
Ovnsbakt hvitløk er mildere, rundere og bedre enn rå hvitløk! Her bruker vi den i en herlig suppe som kan serveres både som forrett og hovedrett.
HVITLØKSSUPPE: Fyldig og god suppe med ovnsbakt hvitløk og poteter.
FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.