Ukemeny: Uke 43, 2013

Ukens meny er servert!

UKEMENY: Hva med aubergineburgere, smakfull spagetti og kikertgryte til middag i uken som kommer?
UKEMENY: Hva med aubergineburgere, smakfull spagetti og kikertgryte til middag i uken som kommer?

Mandag: Spaghetti aglio e olio

Lettvint og kjemperask start på middagsuken.

SPAGETTI: Denne pastaretten lager du på ti minutter, og den smaker aldeles utmerket.
SPAGETTI: Denne pastaretten lager du på ti minutter, og den smaker aldeles utmerket.

Tirsdag: Biryani

En kjempegod indisk rett som kan serveres hovedrett, eller som tilbehør til for eksempel en god chana masala eller med en aloo gobi.

BIRYANI: Grønnsaker og ris stekes i godt krydder, og kokes deretter sammen til det blir en nydelig middagsrett.
BIRYANI: Grønnsaker og ris stekes i godt krydder, og kokes deretter sammen til det blir en nydelig middagsrett.

Onsdag: Kikertgryte med kokosmelk og røde linser

Nydelig thaigryte med alt som er godt! Server den gjerne med ris eller quinoa.

KIKERTGRYTE: Kikerter, linser, koriander, kokosmelk, tomater og gulrot er bare noen få av ingrediensene i denne gryteretten.
KIKERTGRYTE: Kikerter, linser, koriander, kokosmelk, tomater og gulrot er bare noen få av ingrediensene i denne gryteretten.

Torsdag: Curry fra Nepal

Dette er en rask og lettvint linsegryte med tomater og godt krydder.

LINSESTUING: Røde linser trenger ikke bløtlegging, og koketiden er godt under en halvtime.
LINSESTUING: Røde linser trenger ikke bløtlegging, og koketiden er godt under en halvtime.

Fredag: Pizzacupcakes

Trikset er å kjevle ut pizzadeig, dekke den med fyll, rulle sammen (som kanelsnurrer), skjære opp i porsjoner og steke i cupcakeformer. Lite søl, lett å servere, og kjempestilig.

CUPCAKEPIZZA: Lette å lage, enkle å spise.
CUPCAKEPIZZA: Lette å lage, enkle å spise.

Lørdag: Aubergineburgere

Herlige burgere som passer utmerket med en sterk chilisaus til.

AUBERGINEBURGERE: Aubergine, ris, kikertmel og masse gode smaker finner vi i disse kakene.
AUBERGINEBURGERE: Aubergine, ris, kikertmel og masse gode smaker finner vi i disse kakene.

Søndag: Kantarell Bolognese

Denne bolognesen både ser og smaker som kjøttvarianten, nesten så likt at det er skummelt. Sopp og nøtter står for konsistensen her, mens vi får god smak av tomater, krydder og laurbærblader.

BOLOGNESE: Soppbasert saus som gjør seg nydelig med nykokt pasta.
BOLOGNESE: Soppbasert saus som gjør seg nydelig med nykokt pasta.

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER. 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *