Spennende ukemeny med mat fra Italia, India og Marokko.

Utrolig god pastarett med hjemmelaget pesto. Suppler gjerne med ekstra grønnsaker eller bønner.

Jeg foretrekker å bruke tørka kikerter som jeg bløtlegger og koker selv, det er mer økonomisk, miljøvennlig og ikke minst mer smakfullt enn å bruke hermetiske – men skulle du ha dårlig tid så er det ingenting i veien for å kjøpe en boks, i så fall dropper du bløtleggingen samt den lange koketiden.

Mer indisk! Saag aloo er perfekt servert sammen med andre indiske retter, eller som hovedrett med litt godt brød til. Prøv gjerne disse oppskriftene på naan og chapati.

Rask og lettvint middag med søtpotet, tomat og rosiner.

Fredag: Makaroni- og brokkoligrateng
Ekte comfort food på fredagen.

Du trenger ikke finne fram grillen for å lage disse spydene, stekepanna holder lenge. Server varme, gjerne med greske poteter og hjemmelaget tzatziki.

Servert med godt tilbehør blir dette en klassisk og flott søndagsmiddag.
