Ukemeny: Uke 40, 2013

Vi drar til Italia, India og syttitallet! 

vegansk ukemeny
UKEMENY: Hva med tikka masala, chow chow og spicy pasta til middag?

Mandag: Søtpotet tikka masala

Gjør mandagen til en fest med denne indiske favoritten! Server med hjemmelagte naan for et ekstra flott måltid.

vegansk tikka masala
SØTPOTET TIKKA MASALA: Søtpoteter og poteter stekes og has i en utrolig god indisk saus.

Tirsdag: Tempehnuggets

Panert og stekt tempeh er lettvint snacks. Server med salat og en god dip. Kjør inn ekstra tempeh om du finner, og spar til taco i helgen.

vegansk tempeh middag
TEMPEHNUGGETS: Ovnsbakte tempehbiter med smak av barbequesaus. Kjempegod snacks, og med ris og salat blir det en flott middag.

Onsdag: Spicy pasta med grønnkål

Kjempegod rett med en spicy tomatsaus og sprøtt grønnkål.

GRØNNKÅLPASTA: Pasta i spicy tomatsaus toppes med et lag sprøstekt grønnkål - fantastisk godt!
GRØNNKÅLPASTA: Pasta i spicy tomatsaus toppes med et lag sprøstekt grønnkål – fantastisk godt!

Torsdag: Kremet tomatsuppe

Tomatsuppe er kjempegodt om du lager det selv, og det tar ikke lange tiden.

RASK MIDDAG: Denne suppen lager du på ti minutter.
RASK MIDDAG: Denne suppen lager du på ti minutter.

Fredag: Chow chow

Dette er en ekte syttitallsklassiker, der vi bruker soyabiter istedenfor kjøtt.

CHOW CHOW: Soyabiter, sopp, ananas og paprika i en kremet karrisaus.
CHOW CHOW: Soyabiter, sopp, ananas og paprika i en kremet karrisaus.

Lørdag: Tempehtaco

Taco på en lørdag? Ja, det er lov det og. Her bruker vi igjen tempeh, som smuldres opp i en herlig tacoblanding.

vegansk taco
TEMPEHTACO: Spicy tempehblanding servert med alt det tradisjonelle tacotilbehøret.

Søndag: Ravioli med sopp og brokkoli

Denne retten tar litt tid å lage, men om du har pastamaskin og/eller raviolibrett går det skikkelig enkelt.

VEGANSK RAVIOLI: Kjempegod hjemmelaget ravioli fylt med en kremet sopp- og brokkoliblanding.
VEGANSK RAVIOLI: Kjempegod hjemmelaget ravioli fylt med en kremet sopp- og brokkoliblanding.

FLERE UKEMENYER FINNER DU HER. 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *