Vi drar til Italia, India og syttitallet!
UKEMENY: Hva med tikka masala, chow chow og spicy pasta til middag?
Mandag: Søtpotet tikka masala
Gjør mandagen til en fest med denne indiske favoritten! Server med hjemmelagte naan for et ekstra flott måltid.
SØTPOTET TIKKA MASALA: Søtpoteter og poteter stekes og has i en utrolig god indisk saus.
Tirsdag: Tempehnuggets
Panert og stekt tempeh er lettvint snacks. Server med salat og en god dip. Kjør inn ekstra tempeh om du finner, og spar til taco i helgen.
TEMPEHNUGGETS: Ovnsbakte tempehbiter med smak av barbequesaus. Kjempegod snacks, og med ris og salat blir det en flott middag.
Onsdag: Spicy pasta med grønnkål
Kjempegod rett med en spicy tomatsaus og sprøtt grønnkål.
GRØNNKÅLPASTA: Pasta i spicy tomatsaus toppes med et lag sprøstekt grønnkål – fantastisk godt!
Torsdag: Kremet tomatsuppe
Tomatsuppe er kjempegodt om du lager det selv, og det tar ikke lange tiden.
RASK MIDDAG: Denne suppen lager du på ti minutter.
Fredag: Chow chow
Dette er en ekte syttitallsklassiker, der vi bruker soyabiter istedenfor kjøtt.
CHOW CHOW: Soyabiter, sopp, ananas og paprika i en kremet karrisaus.
Lørdag: Tempehtaco
Taco på en lørdag? Ja, det er lov det og. Her bruker vi igjen tempeh, som smuldres opp i en herlig tacoblanding.
TEMPEHTACO: Spicy tempehblanding servert med alt det tradisjonelle tacotilbehøret.
Søndag: Ravioli med sopp og brokkoli
Denne retten tar litt tid å lage, men om du har pastamaskin og/eller raviolibrett går det skikkelig enkelt.
VEGANSK RAVIOLI: Kjempegod hjemmelaget ravioli fylt med en kremet sopp- og brokkoliblanding.
FLERE UKEMENYER FINNER DU HER.