

Double chocolate muffins
Sjokoladebonanza i muffinsform!
Ingredienser til 6 store eller 12 vanlige muffins:
- 500 gram hvetemel
- 60 gram kakaopulver
- 1 teskje natron
- 1 teskje bakepulver
- 250 gram sukker
- 5 desiliter soya- eller rismelk
- 3,25 desiliter rapsolje
- 2 teskjeer vaniljeekstrakt
- 100 gram veganske sjokoladeknapper
Framgangsmåte:
Forvarm stekeovnen til 180 grader. Kle et muffinsbrett med 12 tulipanformer.
Rør sammen hvetemel, kakaopulver, natron, bakepulver og sukker i en bolle. Hell i melk, olje og vaniljeekstrakt og visp det hele raskt og kraftig sammen. Vend inn sjokoladeknappene. Fordln røren i formene.
Bak i 20-25 minutter for små muffins, litt lenger for de store.
Avkjøl noe før servering.

Advert
Advert