veganske sjokolademuffins oppskrift

Double chocolate muffins

Sjokoladebonanza i muffinsform!

Ingredienser til 6 store eller 12 vanlige muffins: 

  • 500 gram hvetemel
  • 60 gram kakaopulver
  • 1 teskje natron
  • 1 teskje bakepulver
  • 250 gram sukker
  • 5 desiliter soya- eller rismelk
  • 3,25 desiliter rapsolje
  • 2 teskjeer vaniljeekstrakt
  • 100 gram veganske sjokoladeknapper

Framgangsmåte: 

Forvarm stekeovnen til 180 grader. Kle et muffinsbrett med 12 tulipanformer.

Rør sammen hvetemel, kakaopulver, natron, bakepulver og sukker i en bolle. Hell i melk, olje og vaniljeekstrakt og visp det hele raskt og kraftig sammen. Vend inn sjokoladeknappene. Fordln røren i formene.

Bak i 20-25 minutter for små muffins, litt lenger for de store.

Avkjøl noe før servering.

double-chocolate-muffins1

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *