Ukemeny: Uke 38, 2013

Ukemenyen er servert!

UKEMENY: Pastinakksuppe, tempuramaki og gresskarpasta står på menyen denne uken.
UKEMENY: Pastinakksuppe, tempuramaki og gresskarpasta står på menyen denne uken.

Mandag: Mandagstaco

Grønnsakstaco er godt og sunt. Hvorfor ikke starte uken med en skikkelig populær middag?

vegansk taco
MANDAGSTACO: Taco med krydra søtpotetbiter, avokado, mais, tomatsalsa og soyarømme.

Tirsdag: Tomatsuppe med røkt smak

Rask og god middag, anbefales med dette pannestekte brødet til.

hjemmelaget tomatsuppe oppskrift
HJEMMELAGET TOMATSUPPE: Nydelig suppe som er enkel og rask å lage. Uendelig mye bedre enn pulversuppe!

Onsdag: Gresskar masala

Indisk rett som virkelig kler høsten, både med råvarevalget og de varmende smakene. Kjempegodt! Kjøp inn ekstra gresskar så har du titl søndag også.

gresskar masala oppskrift
GRESSKAR MASALA: Her får du en oppskrift på en herlig indisk rett med gresskar.

Torsdag: Pastinakksuppe

Nå på høsten kan vi ha suppe flere ganger i uken, vi må jo bruke de fantastiske norske grønnsakene når de virkelig er på sitt beste!Server denne i brødbolle for en fin vri.

pastinakksuppe vegansk oppskrift
PASTINAKKSUPPE: Enkel og god kremet suppe med søtlig smak av pastinakk.

Fredag: Minicalzone med sopp

Små innbakte fredagspizzaer som små og store elsker.

vegansk calzone oppskrift
MINICALZONE: Soppfylte og smakfulle minifristelser fra Italia.

Lørdag: Tempuramaki

Vegansk sushi er kjempegodt! Ta deg gjerne god tid og lag flere varianter.

TEMPURAMAKI: Makiruller stekes i tempurarøre for en sprø og god overflate.
TEMPURAMAKI: Makiruller stekes i tempurarøre for en sprø og god overflate.

Søndag: Pasta med gresskarkrem

Gresskar gjør seg knallbra i kremete sauser, dette er en av mine absolutte favoritter.

pasta med kremet gresskarsaus vegansk
GRESSKARPASTA: Ovnsbakt gresskar og bløtlagte cashewnøtter er basen i pastasausen.

FLERE UKEMENYER FINNER DU HER. 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *