

Mandelkjernepudding
Nydelig festdessert uten egg og meieriprodukter.
Mandelkjernepudding er en skikkelig søndags- og høytidsfavoritt, og den herlige puddingen kan serveres både med rød saus og stivpisket krem.
Ingredienser:
- 10 mandler
- 1 teskje mandelekstrakt
- 5 desiliter soyamelk
- 3 spiseskjeer sukker
- 3 spiseskjeer maisstivelse
Framgangsmåte:
Skold mandlene og skjær de i små biter.
Visp sammen mandelekstrakt, soyamelk, sukker og maisstivelse i en gryte. La det koke opp mens du rører. La det småkoke i noen minutter til det tykner godt. Rør inn mandelbitene.
Hell puddingen over i former og sett til avkjøling. Puddingen stivner ytterligere mens den kjøles ned.
Server mandelkjernepudding med pisket krem eller rød saus, gjerne med et ekstra dryss mandler over.

Advert
Advert