vegansk mandelkjernepudding oppskrift

Mandelkjernepudding

Nydelig festdessert uten egg og meieriprodukter. 

Mandelkjernepudding er en skikkelig søndags- og høytidsfavoritt, og den herlige puddingen kan serveres både med rød saus og stivpisket krem.

Ingredienser: 

  • 10 mandler
  • 1 teskje mandelekstrakt
  • 5 desiliter soyamelk
  • 3 spiseskjeer sukker
  • 3 spiseskjeer maisstivelse

Framgangsmåte: 

Skold mandlene og skjær de i små biter.

Visp sammen mandelekstrakt, soyamelk, sukker og maisstivelse i en gryte. La det koke opp mens du rører. La det småkoke i noen minutter til det tykner godt. Rør inn mandelbitene.

Hell puddingen over i former og sett til avkjøling. Puddingen stivner ytterligere mens den kjøles ned.

Server mandelkjernepudding med pisket krem eller rød saus, gjerne med et ekstra dryss mandler over.

mandelkjernepudding_1

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *