Høst på menyen.
UKEMENY: Denne uken byr vi på smak av høsten med grønnsaksfrikassé, pasta stroganoff og gresskarrisotto.
Mandag: Vegansk chowder
Varmende suppe perfekt når høsten sniker på.
HØSTSUPPE: Her får du servert en tykk, vegansk suppe med masse smak.
Tirsdag: Pasta Stroganoff
Rask og enkel pastarett med masse sopp.
PASTA STROGANOFF: Denne retten blir enda bedre om du har forskjellige typer sopp i. Jeg anbefaler blant annet en kombinasjon av champinjong, aromasopp og shitakesopp.
Onsdag: Mors kjøttkaker
Laget med omtanke og kjærlighet, akkurat slik landets mødre gjør det.
VEGANSKE KJØTTKAKER: Disse er baserte på nøtter og bønner, og smaker skikkelig, skikkelig godt.
Torsdag: Grønnsaksfrikassé
Fantastisk gryterett som tar i bruk det beste høsten har å gi oss.
GRØNNSAKSFRIKASSE: Herlig grønnsaksstuing med norske sesonggrønnsaker – potet, gulrot, kålrot og nepe.
Fredag: Sweet potato skins
Kjempegod kosemat med masse næring. Server med vegansk rømme og tomatsalsa.
SWEET POTATO SKINS: Nydelig smårett, gjør seg veldig bra sammen med sport på tv.
Lørdag: Ratatouille á la Remy
Dette er flott helgemat om du legger litt ekstra innsats inn i ratatouillen.
RATATOUILLE: Tynne skiver av squash og aubergine dandert over en nydelig tomatsaus.
Søndag: Todelt gresskarrisotto
Gresskar er en av høstens beste grønnsaker, her bruker vi det i en fasjonabel risotto.
RISOTTO: Ganske enkel risrett som er veldig god på smak.
FLERE UKEMENYER FINNER DU HER.