Ukemeny: Uke 37, 2013

Høst på menyen.

UKEMENY: Denne uken byr vi på smak av høsten med grønnsaksfrikassé, pasta stroganoff og gresskarrisotto.
UKEMENY: Denne uken byr vi på smak av høsten med grønnsaksfrikassé, pasta stroganoff og gresskarrisotto.

Mandag: Vegansk chowder

Varmende suppe perfekt når høsten sniker på.

vegansk chowder oppskrift
HØSTSUPPE: Her får du servert en tykk, vegansk suppe med masse smak.

Tirsdag: Pasta Stroganoff

Rask og enkel pastarett med masse sopp.

pasta stroganoff
PASTA STROGANOFF: Denne retten blir enda bedre om du har forskjellige typer sopp i. Jeg anbefaler blant annet en kombinasjon av champinjong, aromasopp og shitakesopp.

Onsdag: Mors kjøttkaker

Laget med omtanke og kjærlighet, akkurat slik landets mødre gjør det.

mors kjøttkaker oppskrift
VEGANSKE KJØTTKAKER: Disse er baserte på nøtter og bønner, og smaker skikkelig, skikkelig godt.

Torsdag: Grønnsaksfrikassé

Fantastisk gryterett som tar i bruk det beste høsten har å gi oss.

vegansk vegetarisk lammefrikasse
GRØNNSAKSFRIKASSE: Herlig grønnsaksstuing med norske sesonggrønnsaker – potet, gulrot, kålrot og nepe.

Fredag: Sweet potato skins

Kjempegod kosemat med masse næring. Server med vegansk rømme og tomatsalsa.

Vegan sweet potato skins oppskrift
SWEET POTATO SKINS: Nydelig smårett, gjør seg veldig bra sammen med sport på tv.

Lørdag: Ratatouille á la Remy

Dette er flott helgemat om du legger litt ekstra innsats inn i ratatouillen.

Ratatouille hjemmelaget oppskrift
RATATOUILLE: Tynne skiver av squash og aubergine dandert over en nydelig tomatsaus.

Søndag: Todelt gresskarrisotto

Gresskar er en av høstens beste grønnsaker, her bruker vi det i en fasjonabel risotto.

vegansk risotto oppskrift
RISOTTO: Ganske enkel risrett som er veldig god på smak.

FLERE UKEMENYER FINNER DU HER. 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *