

Trollkrem
Tradisjonsrik dessert i vegansk innpakning.
Trollkrem er en herlig klassiker med tyttebær i en krem av eggehviter eller fløte. Her bruker vi vispbar havrefløte, som gir et smakfullt og mousse-aktig resultat.
Jeg foretrekker å bruke rørte tyttebær i desserten, da vi da har bedre kontroll på sødmen enn om vi tilsetter sukkeret rett i kremen. Det gir også en marmorert effekt der vi får fram kontrasten mellom det hvite i kremen og det røde i tyttebærene.

Ingredienser til to porsjoner:
- 1 pakke vispbar havrekrem
- 1-2 desiliter rørte tyttebær
- Eventuelt sitronmelisse til pynt
Framgangsmåte:
Visp kremen godt til den er stiv. Vend inn litt og litt av de rørte tyttebærene til du før ønsket smak.
Ha over i en serveringsskål og la desserten stå kaldt i minst 30 minutter før servering.

Advert
Advert