

Panna cotta med rips
Sursøt fløtepudding som vi stivner med agarflak.
Rips er fantastiske bær! Her har vi brukt dem i en nydelig fløtepudding, dette er en dessert du kan servere til fest.
Ingredienser:
- 1 desiliter rips samt eventuelt ekstra til pynt
- 2 spiseskjeer sukker
- 2 spiseskjeer agarflak
- 3 desiliter vegetabilsk fløte
Framgangsmåte:
Rens bærene og ha de i en gryte. Rør inn ripsbærene. Sett på varmen og når du merker det begynner å bli varmt så har du i agarflak og fløte.
La blandingen koke opp mens du visper jevnlig. Etterhvert vil det begynne å tykne. La det koke slik i 5-10 minutter til all agaren er løst opp.
Sil blandingen over i porsjonsformer. Avkjøl fram til servering, panna cotta trenger cirka en halvtime i formen for å stivne helt.
Pynt eventuelt med noen friske ripsbær før servering.

Advert
Advert
Ser kjempegodt ut! Hvor mange porsjoner er dette?
To porsjoner 🙂