Pepperost

Kjempegod kremost med peppersmak til brødskiver, knekkebrød og kjeks. 

Denne osten gjør seg kjempegodt på både frokost- og lunsjbordet, men den smaker også godt i en større middag, eller til “ost og vin”-kveldene.

Har du ikke alle peppertypene kan du prøvd deg fram med det du har og liker, her er oppskriften veldig basert på at vi smaker oss fram til rett styrke.

Denne osten kan lages på en enkel måte, eller en litt mer omstendelig.

For pepperost i full fart pleier jeg å bruke kremost naturell (melkefri såklart), men dersom jeg planlegger litt bedre setter jeg en probio-ostebase et par dager før bruk.

Valget er ditt, bare ikke være kjip på pepperen!

Ingredienser: 

  • 1 boks melkefri kremost naturell eller 1 porsjon probio-ostebase
  • Sort pepper
  • Hvit pepper
  • Rosépepper
  • Eventuelt litt salt
  • Chiliflak

Framgangsmåte: 

Ha kremost eller ostebase i en bolle og rør den godt slik at den blir jevnt fordelt der.

Ha i pepper og salt og rør sammen, smak til med så mye du klarer.

Legg osten i en skål eller på en liten tallerken og topp med chiliflak. Server!

pepperost1

FLERE OPPSKRIFTER PÅ VEGANSK OST FINNER DU HER. 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *