3*søtpotet (og mange andre godsaker).
UKEMENY: Nachos, polentabiff og butter tofu står på ukemenyen.
Mandag: Pasta med spinatpesto
Sunn og supergrønn pasta gir deg en veldig god start på uken.
PASTA MED SPINATPESTO: Rask og næringsrik middag.
Tirsdag: Flautas
Dette er en av mine meksikanske favoritter. Hvetetortilla kan fylles med så mangt før den spørstekes.
FLAUTAS: Sprøstekt hvetetortilla med masse godt fyll, servert med salsa, hjemmelaget ostesaus, salat og ris.
Onsdag: Ravioli med søtpotet
Med smak av salvie er dette en veldig god middag.
RAVIOLI: Hjemmelaget er best, men litt tidkrevende.
Torsdag: Butter tofu
En veganisert versjon av butter chicken, en indisk favoritt.
BUTTER CHICKEN: Tradisjonell indisk rett der vi dropper både smør og kylling, men får et veldig fint resultat likevel.
Fredag: Nachos med hjemmelaget ostesaus
Nachos er kjempegod fredagsmat!
NACHOS: Tortillachips dekkes med sorte bønner, hjemmelaget ostesaus og hjemmelaget tomatsalsa.
Lørdag: Polentabiff
Denne polentaen smaker godt fra Italia, og serveres med sprøstekt grønnkål og en soltørka tomatsaus.
POLENTABIFF: Flott vegetarmiddag med smaker fra Italia.
Søndag: Søtpotetsuppe
Karri, kokos og søtpotet er en fantastisk kombinasjon!
SØTPOTETSUPPE: Herlig suppe med søtpotet, kokos og karri, toppet med chiliflak og litt olivenolje.
FLERE UKEMENYER FINNER DU HER.