Ukens meny byr på lettvinte middager slik at vi ikke trenger å tilbringe varme julidager på kjøkken.
UKEMENY: Denne uken byr vi blant annet på burger, suppe og rå falafel.
Mandag: Linser i berberesaus
Herlig etiopisk linsestuing som smaker ekstra bra servert med injera
ETIOPISK LINSESTUING: Smakfull og sunn middagsrett med berberekrydder og tomater.
Tirsdag: Pasta primavera
Lettvint pasta med grønnsaker og en kjempegod pesto.
PASTA PRIMAVERA: Pasta med brokkoli, gulrot, aspargesbønner og paprika.
Onsdag: Spicy kikerter
Herlig indisk rett med kikerter i en godt krydra saus.
KIKERTER: Server gjerne med ris og frisk koriander.
Torsdag: Kremet gresskarsuppe
Herlig suppe som kremes ved å bruke smørbønner.
GRESSKARSUPPE: Middag til to eller forrett til fire. I denne oppskriften bruker vi smørbønner istedenfor fløte for å få en herlig, kremet konsistens.
Fredag: Rå falafel
Herlige gulrotboller med sesamfrø, hvitløk og koriander.
RÅ FALAFEL: Kjempegodt med salat og tahinisaus eller hummus.
Lørdag: Bønneburgere med squash
Saftige burgere som kan serveres med vanlig burgertilbehør eller smakfulle chilisauser.
BURGER: Vegetarburgere er noe av det beste som finnes!
Søndag: Aspargessuppe
Kremet sommersuppe med asparges og sitron.
ASPARGESSUPPE: Nydelig som den er, eventuelt servert med litt godt brød.
FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.