cascabel salsa oppskrift

Cascabelsalsa

Smakfull tomatsalsa som passer til alt av meksikansk mat. 

I denne salsaen bruker vi en chili som heter cascabel som smaker godt og røkt, og gir en fin spiss til salsaen. Dersom du ikke finner den kan du bruke chipotle istedenfor.

salsa1

Ingredienser: 

  • 3 cascabel
  • 2 hvitløksfedd
  • 1 sjalottløk
  • 2 spiseskjeer olje til steking
  • 0,5 teskje korianderfrø
  • 1 liten boks knuste tomater (cirka 2 desiliter)
  • 1 teskje salt
  • 1 kvast koriander

Framgangsmåte: 

Bløtlegg chiliene i varmt vann i femten minutter. Sil av vannet og grovhakk chiliene.

Grovhakk hvitløk og sjalottløk.

Varm opp oljen til medium varme i en liten panne. Stek hvitløk og koriander i noen minutter. ha i chili og surr det hele i noen minutter til.

Ha blandingen over i en blender eller food processor, tilsett sjalottløk, tomater, salt og koriander.

Kjør til du har en jevn og fin salsa.

salsa2

Salsaen holder seg i lukka glass en liten uke i kjøleskapet.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *