

Cascabelsalsa
Smakfull tomatsalsa som passer til alt av meksikansk mat.
I denne salsaen bruker vi en chili som heter cascabel som smaker godt og røkt, og gir en fin spiss til salsaen. Dersom du ikke finner den kan du bruke chipotle istedenfor.

Ingredienser:
- 3 cascabel
- 2 hvitløksfedd
- 1 sjalottløk
- 2 spiseskjeer olje til steking
- 0,5 teskje korianderfrø
- 1 liten boks knuste tomater (cirka 2 desiliter)
- 1 teskje salt
- 1 kvast koriander
Framgangsmåte:
Bløtlegg chiliene i varmt vann i femten minutter. Sil av vannet og grovhakk chiliene.
Grovhakk hvitløk og sjalottløk.
Varm opp oljen til medium varme i en liten panne. Stek hvitløk og koriander i noen minutter. ha i chili og surr det hele i noen minutter til.
Ha blandingen over i en blender eller food processor, tilsett sjalottløk, tomater, salt og koriander.
Kjør til du har en jevn og fin salsa.

Salsaen holder seg i lukka glass en liten uke i kjøleskapet.
Advert
Advert