

Oreotiramisu
Favorittkjeksen + favorittdesserten = Sant.
De fleste oreokjeks er veganske nå, i tillegg selger de egne versjoner i allergihyllene som også er glutenfrie. Du kan også bake egne oreokjeks, min venninne Kaja har en super oppskrift på bloggen sin.
Ingredienser til fire porsjoner:
- 1 pakke veganske oreokjeks
- 4 spiseskjeer kaffe
- 1 boks kokosmelk (må stå kaldt i minst seks timer før tilberedelse)
- 1 pakke vegansk kremost naturell
- 3 spiseskjeer melis
- 2 spiseskjeer kakaopulver
Framgangsmåte:
Legg oreokjeks nederst i porsjonsskåler.

Hell kaffen over disse.

Grav ut den harde kokoskremen fra boksen med kokosmelk og ha denne i en bolle. Visp den stiv med en håndvisp. Tilsett kremost og melis og visp til du har en fin krem.
Fordel kremen over oreokjeksene.

Topp med kakaopulver.

Sett kaldt før servering.
Advert
Advert