rå pasta

Rå spagetti med pesto

Lettvint rå middag! Det eneste som tar tid er å bløtlegge pinjekjernene før bruk. 

Ingredienser: 

  • 2 desiliter rå pinjekjerner eller gresskarkjerner
  • 1 squash
  • 2 hvitløksfedd
  • 3 spiseskjeer olivenolje
  • Noen kvaster basilikum
  • Eventuelt litt havsalt

Framgangsmåte: 

Bløtlegg pinjekjernene i en time før du lager pestoen. Sil av vannet.

Bruk en mandolin eller lignende til å lage tynne, tynne “spagettistrimler” av squashen.

Ha pinjekjerner, hvitløk, olivenolje og basilikum i en food processor eller blender og kjør til du har en jevn masse. Smak til med havsalt.

glutenfri rå pasta

Vend squashpastaen sammen med pestoen og server.

rå vegansk pasta

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *