rå pasta

Rå spagetti med pesto

Lettvint rå middag! Det eneste som tar tid er å bløtlegge pinjekjernene før bruk. 

Ingredienser: 

  • 2 desiliter rå pinjekjerner eller gresskarkjerner
  • 1 squash
  • 2 hvitløksfedd
  • 3 spiseskjeer olivenolje
  • Noen kvaster basilikum
  • Eventuelt litt havsalt

Framgangsmåte: 

Bløtlegg pinjekjernene i en time før du lager pestoen. Sil av vannet.

Bruk en mandolin eller lignende til å lage tynne, tynne “spagettistrimler” av squashen.

Ha pinjekjerner, hvitløk, olivenolje og basilikum i en food processor eller blender og kjør til du har en jevn masse. Smak til med havsalt.

glutenfri rå pasta

Vend squashpastaen sammen med pestoen og server.

rå vegansk pasta

FLERE OPPSKRIFTER PÅ RÅ MAT FINNER DU HER. 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *