Ukemeny med smak av vår og sommer.
UKEMENY: Vi byr på bygotto, chana samosa og paprikasuppe.
Mandag: Elins grønnsakskaker
Kjempegode grønnsakskaker! Server med poteter og brun saus, eller en salat og sweet chilisaus.
GRØNNSAKSKAKER: Godt til middag, i matpakka, eller som kosemat med en god dipp til.
Tirsdag: Paprikasuppe
Gode smaker kommer fram når paprika ovnsbakes. Hvorfor ikke prøve det i suppe?
PAPRIKASUPPE: En nydelig suppe der vi utnytter smaken av grønnsakene til det fulle.
Onsdag: Bygotto
Risotto uten ris, men med sunne byggryn istedenfor. Kjempegodt!
BYGOTTO: En nydelig risotto der vi bytter risen ut med perlebygg – derav navnet.
Torsdag: Pasta alla vodka
Frekk pasta med kremet tomatsaus.
PASTA ALLA VODKA: Kjempegod pastarett til spesielle anledninger,
Fredag: Chana samosa
Herlige indiske samosaer fylt med krydra poteter og kikerter.
CHANA SAMOSA: Kjempegod smårett med smak av India.
Lørdag: Spicy enchiladas
Herlig meksikansk favoritt med sopp, grønn salsa og en sterk cashewtopping.
VEGANSKE ENCHILADAS: Cashewost passer perfekt som topping på enchiladas. Dersom du ikke har det klart kan du lage den raske varianten og droppe å la osten stå i kjøleskapet et døgn før servering.
Søndag: Tempeh tikka masala
Indisk middag med tempeh i hovedrollen.
TEMPEH TIKKA MASALA: Nydelig indisk rett med tempeh i en krydret saus.
FLERE UKEMENYER FINNER DU HER.