

Meksikansk stekt ris
Spicy restemat med sopp og ananas.
Risrester? Ikke kast de! Stekt ris er verdens enkleste middag, og det kan bli skikkelig godt og
Her har vi i sopp, ananas, hvitløk, tomatsalsa og koriander, men spesielt etter en tacomiddag kan du ta de restene du har – bønner er godt i, det er også mais og tomater. Stekt ris skal være lettvint, vi tar det vi har i skapet.
Ingredienser til to porsjoner:
- 2 hvitløksfedd
- 4 aromasopp
- En kvart ananas
- Noen kvaster koriander
- 2 spiseskjeer olje til steking
- 4 desiliter kokt ris
- 4 spiseskjeer tomatsalsa
Framgangsmåte:
Finhakk hvitløk. Skjær aromasopp og ananas i små terninger. Grovhakk koriander.
Varm opp oljen til medium/høy varme i en panne. Ha i hvitløk og sopp, la det surre noen minutter. Vend inn ananas. La det stå noen minutter til, ha deretter i ris og bland det hele godt sammen. La det steke til det begynner å bli gyllent, dette tar ikke mange minuttene. Rør inn salsa.
Ha over i dype tallerker og dryss koriander over rett før servering.
