Indiske poteter

Herlige som tilbehør til indisk mat, eller som en forrett sammen med en god dip. 

Gjør litt stas på potetene med indiske krydder og frisk koriander!

Ingredienser: 

  • 400 gram små poteter
  • 1 teskje sennepsfrø
  • 1 teskje gurkemeie
  • 1 teskje korianderfrø
  • 0,5 teskje chilipulver
  • Litt salt
  • 2 spiseskjeer olje
  • 1 kvast koriander

Framgangsmåte: 

Kok opp godt med vann i en gryte. Skrell potetene og kok de møre. Sil av vannet.

Bland potetene sammen med resten av ingrediensene.

Varm opp en panne til medium/høy varme. Ha i potetene og stek til de er gylne på alle sider, dette tar 10-15 minutter. Ha over i en serveringsskål og topp med koriander.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *