Ukemeny: Uke 19, 2013

Ukemeny med sommersmak. 

UKEMENY: Denne ukemenyen passer godt i friluft! Vi byr på gazpacho, sommerruller og grillburgere.
UKEMENY: Denne ukemenyen passer godt i friluft! Vi byr på gazpacho, sommerruller og grillburgere.

Mandag: Gazpacho

Iskald sommersuppe med tomat og hvitløk.

gazpacho
GAZPACHO: Spansk nasjonalrett med opphav i Andalucia. Suppen serveres kald, og er kjempegod på bryggekanten.

Tirsdag: Indiske soppkaker

Raske middagskaker med sopp og poteter.

veganske soppkaker
SOPPKAKER: Nydelige soppkaker som gjør seg godt i selskap med litt salat og stekte potetbåter.

Onsdag: Spagetti Bolognese

Denne er litt skummelt lik kjøtt, det er bare å få sagt det. Men den smaker så mye bedre! Retten lager du på en liten halvtime, så dette passer veldig godt som hverdagsmiddag. Server gjerne sammen med hjemmelaget hvitløksbrød. 

Spagetti bolognese oppskrift vegansk
SPAGETTI BOLOGNESE: Nydelig vegansk pastarett.

Torsdag: Sommerruller

Herlige risruller fylt med mango, avokado, tofu og ruccolasalat.

veganske sommerruller
SOMMERRULLER: Nydelig og sunn snacks på varme sommerdager.

Fredag: Grillburgere

Herlige grillburgere med bønner, søtpotet og chipotle.

vegetarburgere til grilling som ikke faller fra hverandre
GRILLBURGERE: Veganske burgere på grillen, kjempegodt på varme sommerdager.

Lørdag: Søtepotettaco

Bakte søtpoteter med masse godt i passer bra når du ikke har lyst å tilbringe hele lørdagen på kjøkkenet.

vegansk søtpotettaco
SØTPOTETTACO: Alt som er godt i et tacoskjell er også godt i en bakt søtpotet.

Søndag: Pasta med tofuricotta

Tofu smaksettes og minner veldig om ricotta, fylt i pasta og stekt i ovn med tomatsaus blir det skikkelig godt.

fylt pasta vegansk oppskrift
FYLT PASTA: Rett som kan gjøres klar i god tid før servering, og ovnsbakes i 20 minutter når det er tid for mat.

FLERE UKEMENYER FINNER DU HER. 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *