Kokosiskaffe

Kjempegodt på varme dager!

Lag isbiter av kokosmelk – og du har en kjempegod iskaffe klar på et par minutter når du trenger det. Det eneste som tar tid her er at isbitene skal fryse, så jeg anbefaler å ha et brett med dem i fryseren til enhver tid.

kokosisbiter2

Ingredienser til to porsjoner: 

    • 1 boks kokosmelk
  • 2 espresso (avkjølt)
  • Sjokoladesaus
  • Kokoskrem til pynt

Framgangsmåte: 

Rør godt i kokosmelken. Hell den over i isbitformer og frys (kokosmelk er for tyktflytende til å fungere i isbitposer).

kokosisbiter1

Når melken er blitt til isbiter har du de over i en blender sammen med espresso. Kjør i 10-15 sekunder slik at isbitene knuser ganske godt.

Hell sjokoladesaus langs kantene i to glass, hell på iskaffen, topp det hele med kokoskrem og kanskje litt mer sjokoladesaus.

Server!

kokosisbiter3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *