

Kokosiskaffe
Kjempegodt på varme dager!
Lag isbiter av kokosmelk – og du har en kjempegod iskaffe klar på et par minutter når du trenger det. Det eneste som tar tid her er at isbitene skal fryse, så jeg anbefaler å ha et brett med dem i fryseren til enhver tid.

Ingredienser til to porsjoner:
-
- 1 boks kokosmelk
- 2 espresso (avkjølt)
- Sjokoladesaus
- Kokoskrem til pynt
Framgangsmåte:
Rør godt i kokosmelken. Hell den over i isbitformer og frys (kokosmelk er for tyktflytende til å fungere i isbitposer).

Når melken er blitt til isbiter har du de over i en blender sammen med espresso. Kjør i 10-15 sekunder slik at isbitene knuser ganske godt.
Hell sjokoladesaus langs kantene i to glass, hell på iskaffen, topp det hele med kokoskrem og kanskje litt mer sjokoladesaus.
Server!

Advert
Advert