Melonsalat

Lettvint salat med ruccola og balsamicoeddik. 

Av og til må det være enkelt, skikkelig enkelt, men allikevel godt. Dette er en fin og sunn salat som du lager på fem minutter. Jeg pleier å servere den både som lunch og middag, eventuelt sammen med noe annet.

Tips: Varier gjerne med å bruke andre typer nøtter eller kjerner.

Ingredienser: 

  • 0,5 cantaloupemelon
  • 100 gram ruccolasalat
  • 1 desiliter valnøtter
  • Balsamicoeddik

Framgangsmåte: 

Skjær skallet av melonen og dra ut kjernene med en spiseskje. Skjær fruktkjøttet i terninger og ha over i en bolle med salaten og nøttene. Vend det hele godt sammen. Ha over i en serveringsskål og dryss godt med eddik over. Server!

melonsalat1

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *