Kokebok: Chloe’s Vegan Desserts

Over 100 nye oppskrifter på søtt og godt fra en av våre aller beste vegankokker. 

CHLOES DESSERTS: Her finner du garantert noe fristende.
CHLOES VEGAN DESSERTS: Her finner du garantert noe fristende.

Alle elsker Chloe! Hun er veganer men lot ikke det stå i veien for å delta og vinne Cupcake Wars i USA, hun ser fantastisk ut selv om hun påstår å spise desserter mer enn ofte, hun har verdens snilleste og godeste tone i alt hun gjør av både tekst og tv-intevjuer, og er en fabelaktig ambassadør for veganere så vel som ressurs for oss.

Etter å ha begeistret oss med Chloe’s Kitchen i fjor er hun nå tilbake med en bok dedikert til deserter og kaker. Designet og oppsettet er likt den første boken, og på innholdssiden er hun skikkelig på hjemmebane med alt det søte.

Boken er delt inn i frokostdesserter, cookies og bars, paier og terter, kaker og cupcakes, desserter som spises med skje samt drikke. I tillegg er det med et kapittel med basisoppskrifter på blant annet pisket krem, paideiger og smørkrem. Boken starter med en grundig gjennomgang av teknikker og definisjoner samt tips om hvordan du baker for folk med allergi.

Chloe skriver som alltid muntert, motiverende og det er som hun holder deg i hånden mens du prøver deg fram på kjøkkenet. Hun har alltid noen gode ord å komme med. At hun er enormt slank og veltrent selv gir henne i utgangspunktet et forklaringsproblem når hun dedikerer sin store kjærlighet til kakene, men håndtverket her er så godt at vi glemmer det.

Chloes-desserts

Oppskriftene er systematisk satt opp, de er illustrerte, og hele tiden kommer det tips og triks i tillegg til framgangsmåten, slik at det er ekstra lett å bruke boken som inspirasjonskilde når du eksmerimenterer med egne oppskrifter. Pluss for lite brukt av ferdigprodukter og typiske erstatningsprodukter.

Boken kan bestilles fra Amazon for litt over 100 kroner.

Fakta: 

Tittel: Chloe’s Vegan Desserts: More than 100 Exciting New Recipes for Cookies and Pies, Tarts and Cobblers, Cupcakes and Cakes–and More!
Forfatter: Chloe Coscarelli
Utgitt: 2013

FLERE KOKEBOKANBEFALINGER FINNER DU HER.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *