Hvem kan si nei til nøttestek med fløtepoteter, sitronkake og sjokoladetrukket marsipan?
I påsken er det ikke absolutt nødvendig å spise lam. Det går an å lage flotte vegetariske alternativer med alt du liker av påsketilbehør. Kjøp opp litt appelsiner og sjokolade for god lukt og god smak, og disk opp med vegansk festmat!
Forrett: Gulrotsuppe med appelsin
Gult og appelsin hører påsken til, og denne gulrotsuppen er en veldig god start på et flott påskemåltid.
Hovedrett: Nøttestek med fløtepoteter
Jeg blir aldri lei av nøttestek i høytidene! Tilsett gjerne litt ekstra hvitløk og rosmarin her for en ekstra påskespiss på det hele. Server med fløtepoteter, brun saus og nyrørte tyttebær.

Kremet, søtt og godt, men en syrlig smak av sitron. Kjempegodt til å avrunde et stort påskemåltid med!

En herlig kake gjør godt både på fjellet og i byen. Dette er en favoritt fra barndommen.
Snop: Sjokoladetrukket påskemarsipan
Marsipaneggene lager du enkelt selv, pass bare på at du bruker vegansk kakepynt som du er sikker på. Lurer seg mye rart i e-stofflisten på de fleste sortene i vanlige dagligvarebutikker.

Påskefrokost: Omelett og quiche uten egg servert med hjemmelagde frokostbrød.
God frokost hører til i påsken! Lag opp masse god mat og sitt rundt bordet hele dagen, det er fantastisk å ha tid til.
I koppen: Vegansk kakao med kokoskrem