Spansk kakao

Tykk varm sjokolade slik de serverer den i Spania.

Ingredienser: 

  • 4 desiliter mandelmelk
  • 1 teskje maisstivelse
  • 100 gram sjokolade 
  • 1 desiliter vann

Framgangsmåte: 

Visp sammen en desiliter av mandelmelken og maisstivelsen i en liten bolle.

Brekk sjokoladen i mindre biter og ha en i en gryte sammen med vannet. Skru varmen på medium og la det stå til sjokoladen er smeltet. Hell i resten av mandelmelken og la det koke opp. Visp for å sikre deg at sjokoladen er helt smeltet.

Hell i mandelmelken med maisstivelse i en tynn stråle mens du visper godt. Kakaoen vil tykne litt og er nå klar til servering.

Tips: Vil du ha en søtere kakao er det godt med noen dråper lønnesirup i. Kakao kan også serveres med veganske marshmallows eller pisket havrekrem.

Spansk-kakao_1

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *