Kokoskrem

Kjempegod til kaker, desserter og kakao. 

KOKOSKREM: Hvordan du kontrollerer alle ingrediensene i maten du spiser? Du lager mest mulig fra bunn. Kokoskrem er et utmerket eksempel.
KOKOSKREM: Hvordan du kontrollerer alle ingrediensene i maten du spiser? Du lager mest mulig fra bunn. Kokoskrem er et utmerket eksempel.

Hjemmelaget krem? Her får du en superlettvint oppskrift med kun to ingredienser. Kremen blir luftig og fin, og smaker søtt av kokosnøtt.

Ingredienser: 

  • 1 boks kokosmelk
  • 2 spiseskjeer melis

Framgangsmåte: 

Sett kokosmelken i kjøleskapet over natten, slik at kremen skiller seg ut fra væsken i melken.

Åpne boksen og grav ut den faste kremen fra toppen, dette utgjør cirka tre fjerdedeler av innholdet.

kokoskrem1

Ha kremen over i en bolle. Ha i melis.

kokoskrem2

Visp deretter kremen fin med en håndvisp, dette går raskt.

kokoskrem3

Kremen er klar til servering!

Kokoskrem

Her kan du se en video av framgangsmåten:

FLERE OPPSKRIFTER MED KOKOSMELK FINNER DU HER. 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *