Tempehtaco

Spicy og god tacovariant. 

Ingredienser: 

    • 250 gram tempeh
    • 0,5 kinesisk hvitløk
    • 0,5 rød chili
    • 1 chipotle
    • Eventuelt litt frisk koriander
    • 2 spiseskjeer næringsgjær
    • 1 desiliter knuste tomater
    • 1 spiseskje spisskummen
    • 2 teskjeer oregano
    • 1 teskje løkpulver
    • 4 spiseskjeer soyasaus
    • Salt og pepper
    • Olje til steking
    • Tacotilbehør

Framgangsmåte: 

Smuldre tempeh i en skål. Finhakk hvitløk, chili, chipotle og koriander og ha i.

Rør inn næringsgjær, tomater, spisskummen, oregano, løkpulver, soyasaus, salt og pepper.

Varm opp oljen til medium/høy varme i en panne og ha i tempehblandingen. Stek i 10-15 minutter mens du jevnlig vender på blandingen. Det skal få fin farge av stekingen. Smak til med spisskummen og salt, og server med tacotilbehør.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *