God morgen-yoghurt

Nydelig frokostyoghurt med eplemos og musli. 

Ingredienser til fire porsjoner: 

    • 4 epler
    • 0,5 desiliter vann
    • 2 spiseskjeer sukker
    • 2 teskjeer kanel

Til servering: 

    • 5 desiliter soyayoghurt naturell

Framgangsmåte: 

Skjær eplene i terninger, ta ut kjernene.

Ha eplebitene i en gryte, hell på vann, sukker og kanel. Sett på medium varme og la det koke opp. La det småkoke til eplene er møre, det tar cirka femten minutter. Pass på at det ikke koker tørt, ha i så fall i litt mer vann. Ta gryten av varmen.

Mos eplebitene med baksiden av en skje.

Servering: 

Fordel eplemos i serveringsskåler.

Ha yoghurt over og topp med frokostblanding. Server med en gang.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *