

Kremostcookies med bringebær
Myke og gode cookies som du baker på en halvtime.
Ingredienser:
-
- 2 spiseskjeer linfrø
-
- 5 spiseskjeer varmt vann
-
- 1 desiliter kokosolje
-
- 1 desiliter vegansk kremost
-
- 1 desiliter hvitt sukker
-
- 2,5 desiliter hvetemel
-
- 1,5 teskjeer bakepulver
-
- 2 desiliter bringebær, friske eller frosne
Framgangsmåte:
Forvarm stekeovnen til 175 grader. Kle et stekebrett med bakepapir.
Mal linfrøene til pulver i en kaffekvern eller tilsvarende. Ha i en liten skål og rør inn vannet. La det stå noen minutter og trekke.
Visp sammen kokosolje, kremost og sukker i en bolle. Ha i linfrøblandingen, rør det hele sammen.
Sikt i hvetemel og bakepulver og vend det hele raskt sammen. Vend inn bringebærene til slutt.
Bruk en spiseskje til å ta ut biter av deigen, fordel disse utover på stekebrettet. Pass på å ha litt avstand mellom de, kakene utvides under steking.
Stek i cirka 15 minutter.
Avkjøl kakene på rist.
Advert
Advert