Kremostcookies med bringebær

Myke og gode cookies som du baker på en halvtime. 

Ingredienser: 

    • 2 spiseskjeer linfrø
    • 5 spiseskjeer varmt vann
    • 1 desiliter kokosolje
    • 1 desiliter vegansk kremost
    • 1 desiliter hvitt sukker
    • 2,5 desiliter hvetemel
    • 1,5 teskjeer bakepulver
    • 2 desiliter bringebær, friske eller frosne

Framgangsmåte: 

Forvarm stekeovnen til 175 grader. Kle et stekebrett med bakepapir.

Mal linfrøene til pulver i en kaffekvern eller tilsvarende. Ha i en liten skål og rør inn vannet. La det stå noen minutter og trekke.

Visp sammen kokosolje, kremost og sukker i en bolle. Ha i linfrøblandingen, rør det hele sammen.

Sikt i hvetemel og bakepulver og vend det hele raskt sammen. Vend inn bringebærene til slutt.

Bruk en spiseskje til å ta ut biter av deigen, fordel disse utover på stekebrettet. Pass på å ha litt avstand mellom de, kakene utvides under steking.

Stek i cirka 15 minutter.

Avkjøl kakene på rist.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *