Restaurantanbefaling: Yellow Sunshine, Berlin

Vegetarisk burgerbonanza!

Yellow Sunshine Berlin
YELLOW SUNSHINE: Fantastisk burgerbule der du kan velge fra en diger meny av vegetariske og veganske burgere. Lyst på en greasy, kjøttete burger? Da er du på rett plass. Lyst på makrobiotisk raw food? Gå videre. 

Tyskerne kan det. Et lokal i Kreuzberg har de fått til å se ut som en sånn passe gammel hytte (ikke gammel på den pene, ærverdige måten, men en av de uten strøm og vann), og hit kommer folk fra hele byen for å spise på en slags vegetarisk, ikke-steril McDonalds. La oss bare si at det ikke er en plass du tar med besteforeldrene.

Yellow Sunshine er en burgerbule i et småkjipt nabolag, og har Berlins sureste mann bak disken. Men heldigvis kontrer de med en herlig dame også, og vi er i gang. Det lille lokalet har fått plass til ni bord, og har også satt opp barkrakker langs disken og i vinduet og på sommeren ligger det an til uteservering i tillegg. På anlegget går det tysk The Clash-ripoff. Du kommer inn, tar en kikk på den enorme menyen, og bestiller noe som du håper er godt. Her har de cirka 10 forskjellige vanlige burgere, alle er vegetariske, mange veganske. I tillegg har de “fiskeburger”, “kyllingburger”, nuggets, salater, sauser og fries. Junk food-veganerens drømmeplass med andre ord!

Yellow-sunshine-interiour

Betal for brus om du vil ha, og plukk den opp i skapet mens du finner deg et bord. Øklogisk og fancy. Når maten er klar roper de deg opp, slik at du kan hente maten. Om du ikke er stødig i tysk anbefaler jeg å sitte en plass der du kan se betjeningen godt. Røde plastbrett og ketchup i pappbeger støtter opp under McDonalds-sammenligningen min, men der er det også slutt. Så utrolig god mat! Dette må være fantastisk for de som har en vond dagen derpå. Burgeren er nesten skummelt lik kjøtt, den er greasy og kjempegod. Ikke noe for sarte salatsjeler med andre ord, men for alle som liker en skikkelig god burger. Porsjonene er store, her blir du veldig mett.

Yellw-Sunshine-mat

Brus, dobbel burger og fries for to personer kommer på 15,20 Euro, så prisene er faktisk mye lavere enn ikke vegetarisk junk food i Norge. Det er bare å kjøre på.

Adresse:
Wiener Straße 19
10999 Berlin

U-Bahn: Görlitzer Bahnhof

[googlemaps https://maps.google.no/maps?q=Yellow+Sunshine&aq=f&ie=UTF8&hl=en&hq=Yellow+Sunshine&ll=52.497574,13.430922&spn=0.013586,0.032015&t=m&output=embed&w=425&h=350]

Nettsted:
yellw-sunshine.com

Telefon:
+49 30 69598720

Åpningstider: 

Sommer
Søndag-torsdag: 12.00-24.00
Fredag-lørdag: 12.00-13.00

Vinter
Søndag-torsdag: 12.00-23.00
Fredag-lørdag: 12.00-01.00

FLERE RESTAURANTANBEFALINGER FINNER DU HER. 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *