

Ukemeny: Uke 5 2013
Denne uken lager vi mat fra bunnen av! Suppe, pølser og vårruller står på menyen.

Verdens enkleste og kanskje beste pastarett – italienerne kan det!

Lettvint suppe basert på potet, pastinakk og gulrot, flotte rotgrønnsaker med god smak.

Onsdag: Stir fry med tofu og sesamolje
Det som tar lengst tid i denne oppskriften er å finen fram alle ingrediensene.

Torsdag: Blomkål- og brokkolisuppe
Superlettvint, supergodt.

Paella er en spansk nasjonalskatt, kanskje verdens beste risrett. Bruk god olivenolje og grønnsakskraft, og ikke dropp safranen for best resultat.

Vårruller er fantastisk lørdagsmat! Her er de fylt med grønnsaker og tofu, men varier gjerne innholdet etter dagsform. Nesten alt gjør seg godt i vårruller.

Søndag: Hjemmelagde pølser med søtpotetstappe
Disse pølsene er basert på glutenmel, som virkelig ikke er det samme som glutenfritt mel. Kikk etter det i helsekostbutikker eller bestill på nett.
