

Ukemeny: Uke 4 2013
Denne uken reiser vi til India, Italia, Ungarn og Marokko.

Mandag: Quinoasalat med granateple
Stol på meg her, smakskombinasjonene her er glimrende! Quinoa er proteinrikt og fint, og sammen med granateple, pinjekjerner og mynter blir en sunn rett også veldig god på smak.

Kjempegod linsesuppe med spicy tomatsaus. Rask og sunn middag.

Italiensk risrett med aubergine, sitron og basilikum.

Herlig sopp i en tykk paprikasaus. Passer kjempegodt med potetstappe eller ris.

Potato skins er rask og god fredagskos! Server med en god hvitløksdressing og tomatsalsa.

Tofu marineres, paneres og stekes, passer veldig godt sammen med noen hjemmelagte dipper. Server med ris og salat for et større måltid.

Søndag: Marokkansk kikertgryte med hjemmelaget polenta
Hjemmelaget, fersk polenta er utrolig godt, og gjør seg veldig bra med denne marokkanske kikertgryten. For en enklere variant kan polentaen byttes ut med ris eller couscous.
