Ostekake i glass

Lettvint dessert når du har kremostrester. 

Dette er en skikkelig restedessert faktisk. Litt bær, frosne eller friske, kremost og kjekssmuler – ingredienser jeg nesten alltid har i hus. Bærene kan erstattes av oppkuttet frukt.

DEsserten er veldig lett å lage, og den er klar på fem minutter.

Ingredienser til fire porsjoner: 

    • 2 desiliter assorterte bær
    • 2 spiseskjeer melis
    • 2 desiliter vispbar soyafløte
    • 100 gram vegansk kremost naturell
    • Eventuelt litt vaniljeestrakt
    • Noen havrekjeks

Framgangsmåte: 

Bland sammen bær og melis. Fordel nederst i fire serveringsglass.

Visp soyafløten stiv. Ha i kremost og visp videre til du har en jevn krem. Smak eventuelt til med vaniljeestrakt og melis.

Ha kremostblandingen over bærene i glassene. Knus kjeksen på toppen. Server.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *