Kokebok: Tibits at home

Nydelig vegetarisk kosebok. 

vegetarisk kokebok
TIBITS AT HOME: 50 sunne og fristende oppskrifter på vegetarmat. De fleste oppskriftene er veganske, de aller fleste andre kan lett gjøres veganske.

Tibits er favorittrestauranten min i London, og en del av den internasjonale restaurantkjeden Hiltl. De har tidligere gitt ut flere kokebøker på tysk, og nå er endelig den første engelskspråklige ute.

Rettene i boken sorteres etter årstidene, og bokens design og bildebruk tilpasser seg dette. Oppskriftene er på internasjonal mat, her finner vi mye inspirasjon fra middelhavslandene, Midt-Østen og Sørøst-Asia.

Oppskriftene er enkle å lage, de krever lite fancy ingredienser, og de er alle illustrert med flotte bilder. For de som har vært i restauranten vil en del retter være gjenkjennbare, men de dukker gjerne opp i nye varianter.

Tibits-at-hme_1

Tibits at home er en bok som inspirerer deg til å gjøre det fint hjemme og lage sunn og god mat til de du er glad i. Det er en ro over boken som gjør noe med deg mens du leser den, og den har en herlig effekt på deg selv uten at du bruker oppskriftene.

Prøv selv: Hummus fra Tibits

Boken kan bestilles fra Amazon for cirka 150 kroner. 

Fakta
Tittel: Tibits at Home: stylish vegetarian cuisine
Forfattere: Reto Frei, Daniel Frei, Christian Frei og Rolf Hiltl
Utgitt: 2012

FLERE KOKEBOKANBEFALINGER FINNER DU HER. 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *