

Sjokoladetrøfler
Hjemmelaget luksussnop!
Ingredienser til cirka 20 trøfler:
-
- 200 gram vegansk sjokolade
-
- 0,5 desiliter kokosmelk
-
- Havsalt
-
- 0,5 desiliter kakaopulver
Framgangsmåte:
Smelt sjokolade og kokosmelk sammen i vannbad. Rør godt sammen og smak til med havsalt. Sett blandingen i kjøleskapet til den stivner.
Ha kakaopulveret på en liten tallerken. Finn fram en annen tallerken som du får plass til i kjøleskapet etterpå.
Ta ut sjokoladeblandingen, rull ut kuler eller andre figurer, rull de deretter i kakaopulveret og fordel utover den tomme tallerkenen. Når du er ferdig med alle kulene setter du tallerkenen inn i kjøleskapet slik at kulene får sette seg.
Sjokoladetrøflene oppbevares kaldt fram til servering, men ta de ut av kjøleskapet en ti minutters tid før de settes fram, slik at de mykner opp litt.
Advert
Advert