Restaurantanbefaling: Cookies and Scream, London

Fantastiske veganske og glutenfrie kaker og milkshakes – midt i tjukkeste Camden Town.

cookies and scream vegan cookie bar london
COOKIES AND SCREAM: Her får du herlig vegansk og glutenfri bakst og drikke.

Først av alt: Å kalle det en restaurant er litt drøyt. Cookies and Scream er et hull i veggen i Camden Lock Market – en cookiebar om du vil. Her har de bakeri og butikk på et par kvadratmeter, og disken fungerer både som utstillingsvindu og som spisedisk. Sett deg på en barstol og bestill til du skjems!

Her får du herlige veganske og glutenfrie cookies, cupcakes, brownies, cookie sandwiches og det de har funnet på å bake på den aktuelle dagen. Du kan kjøpe med en kopp kaffe eller te, men jeg anbefaler virkelig de dekadente milkshakesene. Selv har jeg prøvd med både peanøtt- og browniesmak, og jeg kan love at det er vondt å velge en favoritt. Shakesene søtes med agave istedenfor sukker, så vi kan i alle fall ha et snev av god samvittighet med.

Til slutt: Cookies and Scream kan være litt vanskelig å finne. Bruker du nemlig kartfunksjonen på mobilen så tar den deg bare til markedet som bakeriet holder til i, det blir opp til deg å finne fram. Den beste måten er, når du kommer gående nordover på Camden High Street, å gå forbi Camden Lock Market, og ta inn til venstre mellom det markedet og The Stabels Market. Cookies and Scream ligger inn den andre gangen til venstre, i Camden Lock Market sin nederste etasje. Den ligger ved siden av et par andre matbåser, og er du heldig har de skiltet ute.

COOKIES AND SCREAM: Kommer du opp Camden High Street fra Camden Town tube-stasjon tar du til venstre rett før Camden Lock-broen. På venstre side er det et stort gammelt bygg fullt av butikker og stands. Du skal inn til venstre (se etter skiltet). Når du kommer inn i gangen ser du Cookies and Scream på høyre side.

Adresse:
Unit L1
Dingwalls Gallery
Camden Lock Place
London
NW1 8AF

[googlemaps https://maps.google.no/maps?f=q&source=s_q&hl=en&q=Camden+Lock+Market,+Camden+Town,+London+Borough+of+Camden,+London+NW1,+United+Kingdom&aq=&sll=51.539983,-0.143659&sspn=0.005979,0.012424&ie=UTF8&geocode=FfR1EgMdrcb9_w&split=0&hq=&hnear=Camden+Lock+Market,+London,+United+Kingdom&t=m&z=14&ll=51.541492,-0.145747&output=embed&w=425&h=350]

Nettside:
cookiesandscream.com

Telefon:
(+44) (0) 208 444 9944

Åpningstider:
Mandag-søndag: 10.00-18.00

FLERE RESTAURANTANBEFALINGER FINNER DU HER. 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *