Sjokoladepannekaker

Når du fortjener noe ekstra godt. 

Ingredienser til 8-10 pannekaker: 

  • 3 desiliter soyamelk
  • 1 spiseskje eplesidereddik
  • 1 desiliter soyayoghurt
  • 1 desiliter sukker
  • 1 teskje natron
  • 1 teskje bakepulver
  • 4 desiliter hvetemel
  • Litt salt
  • 100 gram veganske sjokoladeknapper
  • Olje til steking
Framgangsmåte: 

Visp sammen soyamelk og eplesidereddik i en bolle. La det stå et par minutter og tykne, rør deretter inn soyayoghurt og sukker. Bland sammen natron, bakepulver, hvetemel og salt og visp inn i det våte. La røren stå og svelle i 15-20 minutter.

Vend inn sjokoladeknappene rett før steking. Varm opp olje til medium/høy varme i en takke eller panne. Ta en liten øse av røren og hell over. Stek til den begynner å stivne, snu og stek ferdig på den andre siden. Server gjerne sammen med varm sjokoladesaus.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *