

Sjokoladepannekaker
Når du fortjener noe ekstra godt.
Ingredienser til 8-10 pannekaker:
-
- 3 desiliter soyamelk
-
- 1 spiseskje eplesidereddik
-
- 1 desiliter soyayoghurt
-
- 1 desiliter sukker
-
- 1 teskje natron
-
- 1 teskje bakepulver
-
- 4 desiliter hvetemel
-
- Litt salt
-
- 100 gram veganske sjokoladeknapper
-
- Olje til steking
Framgangsmåte:
Visp sammen soyamelk og eplesidereddik i en bolle. La det stå et par minutter og tykne, rør deretter inn soyayoghurt og sukker. Bland sammen natron, bakepulver, hvetemel og salt og visp inn i det våte. La røren stå og svelle i 15-20 minutter.
Vend inn sjokoladeknappene rett før steking. Varm opp olje til medium/høy varme i en takke eller panne. Ta en liten øse av røren og hell over. Stek til den begynner å stivne, snu og stek ferdig på den andre siden. Server gjerne sammen med varm sjokoladesaus.
Advert
Advert