Ostefylte portobellosopp

Kjempegod tapasrett som du lager overraskende kjapt. 

Jeg elsker fylte sopp! I denne oppskriften fyller vi portobellosopp med en veldig smakfull ostekrem. Det er fullt mulig å bruke mindre aromasopp her, spesielt om du har tenkt å servere retten som fingermat eller som del av en buffet.

Ingredienser: 

    • 2 store portobellosopp
    • Olje
    • 200 gram spinat
    • 1 hvitløksfedd
    • 1 pakke vegansk kremost med gressløk og urter eller hvitløk og urter
    • 2 spiseskjeer soyasaus
    • Salt og pepper

Framgangsmåte: 

Forvarm stekeovnen til 200 grader. Smør en ildfast form. Skjær stilken av soppene og dra ut de sorte trådene med en skje. Legg soppen opp/ned i formen og pensle kantene med litt olje.

Vask og grovhakk spinaten. Rens og finhakk hvitløk.

Varm opp olje til medium/høy varme i en panne og ha i spinat og hvitløk. Stek under jevnlig omvending i noen minutter. Ha pannen av varmen og rør inn kremost og soyasaus. Smak eventuelt til med salt og pepper.

Ha fyllet over i soppene og bak det hele i ovnen til ostefyllet blir gyllent, cirka 15 minutter.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *