

Ostefylte portobellosopp
Kjempegod tapasrett som du lager overraskende kjapt.
Jeg elsker fylte sopp! I denne oppskriften fyller vi portobellosopp med en veldig smakfull ostekrem. Det er fullt mulig å bruke mindre aromasopp her, spesielt om du har tenkt å servere retten som fingermat eller som del av en buffet.
Ingredienser:
-
- 2 store portobellosopp
-
- Olje
-
- 200 gram spinat
-
- 1 hvitløksfedd
-
- 1 pakke vegansk kremost med gressløk og urter eller hvitløk og urter
-
- 2 spiseskjeer soyasaus
-
- Salt og pepper
Framgangsmåte:
Forvarm stekeovnen til 200 grader. Smør en ildfast form. Skjær stilken av soppene og dra ut de sorte trådene med en skje. Legg soppen opp/ned i formen og pensle kantene med litt olje.
Vask og grovhakk spinaten. Rens og finhakk hvitløk.
Varm opp olje til medium/høy varme i en panne og ha i spinat og hvitløk. Stek under jevnlig omvending i noen minutter. Ha pannen av varmen og rør inn kremost og soyasaus. Smak eventuelt til med salt og pepper.
Ha fyllet over i soppene og bak det hele i ovnen til ostefyllet blir gyllent, cirka 15 minutter.