Sjokoladedelice

Enkel dessert som kan lages klar en  dag før den skal serveres. 

Sjokoladedelice er en glutenfri dessert, en slags mellomting mellom sjokolademousse og sjokoladekake. Den er lett å lage, og kan serveres med både krem, is, bær og dessertsauser.

Ingredienser til 4 porsjoner: 

    • 250 gram vegansk sjokolade
    • En pakke silketofu (cirka 300 gram)
    • 3 spiseskjeer agavesirup
    • 1 teskje vaniljeestrakt

Framgangsmåte: 

Smelt sjokoladen i vannbad. Ha den over i en kjøkkenmaskin eller blender, ha i silketofu, agavesirup og vaniljeestrakt og kjør til du har en helt jevn masse. Hell over i porsjonsformer og sett kaldt. Etter 2-3 timer begynner desserten å sette seg. Den kan godt stå over natten i kjøleskapet også.

Server for eksempel med pisket plantekrem og friske bær.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *